K-KUA 30v juhlakisa

04-03-2012
K-KUA 30v SM rallisprint 3.3.2012 on ajettu hyvässä ja leudossa talvikelissä. Paikalle saapui noin 100 kilpailijaa ja yleisöä runsaasti täyttämään laaja yleisön katselualueen reunat.

Keli oli suosiollinen eikä lämminnyt liikaa ettei radan pinta mennyt sohjoksi vaan rata kesti todella hyvin kilpailun molemmilla kierroksilla. Tästä todella suuri kiitos kaikille jäädyttäjille ja tamppaajille jotka tunteja laskematta ovat ahertaneet talkoissa radan kuntoon saattamiseksi. Rata on sai kiitosta kilpailijoilta vaihtelevuudestaan sekä haasteellisuudestaan.

Haasteellisuus tuli esille ensimmäisellä kierroksella kun suuri määrä kilpailijoita löysi itsensä radan penkoista. Suuresta määrästä hinauksia kilpailun aikataulu hieman venyi mutta palkintojenjako ei myöhästynyt kuin puolisen tuntia.

Yleisö sai nähtävää koko rahan edestä ja kanttiinit pitivät huolen ettei nälkä päässyt yllättämään missään vaiheessa kilpailua.

Rata vihittiin virallisesti ympärivuotiseen käyttöön suurella palkintokorokkeella Kiteen kaupunginjohtajan Kirsi Hämäläisen ja AKK:n hallituksen jäsenen Esko Mäkisen puheilla sekä sinivalkoisen avausnauhan leikkaamisella laukausten saattelemana lähtöalueella.

Nyt on aika kiittää kaikkia tukijoita, talkoolaisia, toimitsijoita ja kilpailijoita jotka mahdollistitte hyvän kilpailun järjestämisen, kiitoksia !

T: Kilpailunjohtajat Markku ja Arto
Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 55448