Seuran pikkujoulu 10.12.2011

11-12-2011
Seuran perinteinen pikkujoulu vietettiin lauantaina 10.12 Hotelli Kimmelin Sirkkala salissa.

Puheenjohtaja Arto Pirinen toivotti kaikki tervetulleeksi pikkujouluun ja kävi lyhyesti läpi vuoden tapahtumat sekä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Tilaisuus aloitettiin runsaalla ja monipuolisella jouluruualla ja päälle vielä kahvia makea kanssa. Ruokailun päätyttyä muistettiin aluksi seuran puheenjohtajaa ja sihteeria pienellä lahjalla heidän panostuksestaan seuran hyväksi.

Palkintojenjaossa palkittiin jäsentenvälisten, wintercross ja rallispecial luokkien parhaiten menestyneitä kilpailijoita. Lisäksi palkittiin vuoden toimitsijat (Hannu Karppinen, Timo Pirhonen, Markku Haurinen), vuoden talkoolaiset (Taina Vaaranto, Jukka Saukkonen) sekä vuoden ohjaaja (Jorma Hirvonen).

Palkittujen lista

Pikkujoulussa oli mukana lähes 80 henkilöä, jotka perinteisesti äänestivät vuoden K-KUA:seksi Esa Purmosen. Esa saa nyt vuodeksi kirjahyllyyn seuran kultaisen kypärän. Kultainen kypärä on kiertänyt nyt 16 vuoden ajan henkilöillä jotka ovat menestyksellään tai muuten toimineet ansiokkaasti seuran hyväksi.

Palkintojenjaon jälkeen oli pienien kilpailujen ja esitysten aika.

Ensimmäisessä kilpailussa valittu porukka kokeili kuinka nopeasti sukkahousuista saa 5sentin kolikot molemmista lahkeista vain käsiä käyttäen. Tässä nopeimmaksi selvisi niukasti Eeva Kykkänen ja todella kovan vastuksen Eevalle tarjosi Tuomo Forssell.

Toinen kisa oli tehdä lyhyt juttu saamistaan sanoista ja rekvisiittana oli erilaisia tarinaa tukevia hattuja. Kisaajat kertoivat kukin kolme eri juttua ja eniten yleisön aplodeja saanut palkittiin. Ennakkoon arveltiin Vesa Hirvosen olevan "kova luu" tässä hommassa ja ennakko odotukset pitivät paikkansa. Porukka oli revetä liitoksistaan Vesan juttujen jälkeen.

Kolmantena kisana kilpailijat saivat harjoitella kasvolihaksien hallintaa. Istuttiin tuolilla, pää taivutettiin taakse ja otsalle asetettiin keksi joka piti kuljettaa kasvolihaksilla omaan suuhun. Tämä toistettiin kahdella keksillä jonka jälkeen kilpailijan piti vielä viheltää. Voittajasi selvällä erolla tuli Leila Hassinen. Kilpakumppaneina olleilla kahdella herrasmiehellä taktiikka petti pahasti ja keksit lentelivät ympäri lavaa.

Pikkujouluporukka siirtyi kello 24 alakertaan joraamaan muun ravintolayleisön joukkoon. Sunnuntaina oli sitten hyvä päivä kerätä voimia uutta alkavaa viikkoa varten.

Kiitos kaikille mukana olleille todella kivasta pikkujoulusta.Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 55387