Wintercross ja jäsärit 2011 kevätkausi

26-03-2011
Molemmat sarjat saatiin ajettua lauantaina 26.3.2011
Seuran wintercross sarja saatiin päätökseen lauantaina ajetussa viimeisessä osakilpailussa Tolosenmäen JM/RC radalla. Kisa ajettiin vielä hyvässä kunnossa olevalla radalla joten neljä kuljettajaa sai nauttia viimeiseen asti sarjan tasaisuudesta. Kärkipaikka kisassa meni Matti Toropaiselle mutta Tero Harinen varmisti kakkospaikallaan sarjan kokonaisvoiton jälleen itselleen kun kuudesta osakilpailusta loppupisteisiin lasketaan viisi suurinta pistemäärää, Matti Toropainen jäi kahden pisteen päähän Terosta. Sarjan kolmossija vaihtui ja sen vei nimiinsä Jari-Pekka Toropainen ja Kari Varosen tyytyessä neljänteen sijaan viimeisen kisan pisteiden perusteella.

Jäsentenväliset saatiin käyntiin jo kello 11:00 joten 14 kilpailijaa sai ajaa kolme aika-ajosuoritusta todella hyväkuntoisella radalla. Jäsentenvälisten kilpailut on nyt ajettu talven osalta ja jäädään odottamaan kesän ja syksyn aikana järjestettäviä osakilpailuja.

Rallisprintrata sulkeutuu vuoden 2011 osalta ja jää odottamaan viimeistelytöitä kesän aikana. Radan tulee olla valmis elokuun 2011 loppuun mennessä joten kaikkien jäsenten panostusta tarvitaan kesän aikana järjestettävissä talkoissa, joten varaa aikaa talkoisiin jo etukäteen niin ei tule yllätyksenä talkookutsut. Nyt tarvitaan käsitöinä tehtäviin työtehtäviin porukkaa tekemään tuomaripisteiden rakenteita, oksien raivaamista sekä ympäristön viimeistelyä puistomaiseksi.
Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 55472