Jäsärit 26.3.2016 Ilomantsissa

28-03-2016
Lauantaina 26.3.2016 ajettiin talvikauden päättävät jäsärit Ilomantsissa Arskan Kone nimellä. Jäsäreissä ajoi 17 K-KUA:n ja 4 JoeUA kilpailijaa.

Haapalaisen Ari oli tehnyt reitin hyvään kuntoon ja välitauolla reitti höylättiin Arin kalustolla jälleen huippukuntoon toista kierrosta varten.

Ensimmäisellä kierroksella tuli hyviä aikoja ja huippusuorituksia. Tauolla katsojia, kuskeja sekä toimitsijoita palveli monipuolisella tarjonnalla varustettu kanttiini, lettuja, kukkosia, kahvia, pullaa, makkaraa yms.

Toiseen kierrokseen kaikki kuskit latasivatkin todella vauhdikkaasti ja kun reitti tuli tutuksi ajat paranivatkin reilusti.

Muutama kilpailija koki teknisiä ongelmia kummallakin kierroksella ja penkkojen nojailu aiheutti talleihin tekemistä tulevina iltoina.

Suuret kiitokset Arskan Koneelle henkilöstöineen sekä toimitsijatehtävissä olleille henkilöille jotka mahdollistitte jäsäreiden ajamisen!

Rospuutta tauko alkaa ja on hyvä aika hioa kalustoa kesäkisoihin sopivaksi.

Nopeusjaosto miettii kesän jäsäreitä ja pitopaikkoja seuraavassa kokouksessaan. Seuraa netti- ja facebooksivua niin tiedotamme ajankohdista tarkemmin.
Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 55501