Jäsärit ja siviilit 8.2.2015

08-02-2015
Kiteen Aimossa oli jälleen vilske päivä kun Keski-Karjalan Urheiluautoilijat järjestivät monta tapahtumaa saman sunnuntaina.

Kello 9:30 aloittivat siviiliautoluokan kuljettajat oman ajonsa. Kuljettajat ajoivat normaaleilla talvirenkailla varustetuilla autoilla reittiä läpi kaksi eri kertaa. Nopein aika ratkaisi sijoituksen 16 kuljettajan kesken.

Kello 12:00 alkoi kartingautoilla ajoharjoittelu jäädytetyllä varikkoalueella.

Kello 12.00 pääsivät radalle myös henkilöautoilla ajoharjoittelijat kehittämään talvisia ajotaitojaan turvallisessa ympäristössä.

Kello 12:30 alkoi jäsentenväliset kilpailut rallisprintradalla. Paikalla oli nyt 16 kilpailijaa useammassa eri luokassa. Ensimmäinen kierros saatiin ajettua nopeasti läpi, 24 minuuttiin 16 kilpailijaa suoritti ensimmäisen aika-ajokierroksensa. Lyhyt 30minuutin tauko ja sitten oli vuorossa toinen aika-ajokierros. Tällä toisella kierroksella alkoikin sitten tapahtua kun ajan parantaminen vei kuljattajat äärirajoille joten suistumisilta ei voitu välttyä. Hinauksia ja uusimisia tuli jolloin toisen kirroksen läpisienti venyi yli 1,5 tuntia kestäväksi. Onneksi selvittin pelkillä peltihommilla joten talleissa huisketta riittää.

Suuri kiitos kaikille paikalla olleille toimitsijoille jotka panoksellanne takasitte onnistuneet tapahtumat!

Seuraavan kerran kisataan maaliskuussa.
Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 55534