Syyskokous 2.11.2014

02-11-2014
Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin Aimo monitoimikeskuksen JM/RC radan uudessa tornissa 2.11.2014 klo 14:00 alkaen.

Paikalle oli saapunut 23 jäsentä vaikuttamaan ja kuulemaan seuran toiminsuunnitelmia vuodelle 2015.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Arto Pirinen ja muutkin erovuorossa olleet hallituksen jäsenet valittiin uudelle kaudelle.

Lopuksi käytiin keskustelua JM EVK SM kilpailusta sekä siitä satuja palautteita.

Käytiin läpi ensi vuoden F-cup rallia ja sen järjestelytoimikunnan kokoonpanoa.

Keskusteltiin tulevan talven osalta ratojen uudesta käyttömuodosta esim. kartingautoiluun tai henkilöautoilla tapahtuvat ajoharjoittelut. Näistä lisää kun jaokset keskustelevat seuraavissa palavereissa.

Seuran toimisto Tohmajärveltä on saatava muutettua viimeistään 31.12.2014 mennessä koska nykyisen tilan vuokrasopimus on irtisanottu. Tavaroiden kuljetukseen tarvitaan pakettiautoja ja kärrejä.

Uuden tornin viimeistely on vielä kesken ja ammattitaitoisille raksahenkilöille  on tekemistä. Keskikerroksen maalaus ja listoitus sekä kahvion ja WC tilan kalustaminen. Yläkerroksen väliovien ja listojen asennus, käytävätilan levytys sekä listoitus.

Katsastuskatoksen laajennuksen kattopeltien asennus sekä tukirakenteiden vahvistaminen. Vastuuhenkilönä Petri Karppinen.

Sinisten konttien sisätilojen hyllyjen sekä väliseinien rakennusta.

Tekemistä riittää joten kaikille halukkaille löytyy tekemistä!

Seuran hallitus.
Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 55505