Kitee rallin päivämäärä muuttuu

04-01-2014
Suomen talvet on näköjään lumettomat ja rallin järjestelytoimikunnan yöt unettomat!

Tätä se on valitettavasti ollut tämän viikkoa kun jokainen on katsonut sääennusteita kuka mistäkin nettisivuilta, eikä sammakkokaan ole loikkinut suotuiseen säähän päin.

Järjestelytoimikunta pyöritteli montaa eri etenemismallia Kitee rallin kohtalosta perjantaina yöhön viruneessa palaverissaan.
1. Perutaan ralli kokonaan= pienin tappio= turhaa työtä kuukausia
2. Kokeillaan riskillä alkuperäistä päivämäärää= tappiot kasvaa = ei riittävästi kilpailijoita= ilma edelleen + puolella eikä lunta = tie kustannukset nousee
3. Siirretään kilpailupäivä myöhäisemmälle= varmemmin talvikelit = kustannukset kasvaa= enemmän ajajia= tiestö kestää= mahdollisesti jotain jää seuralle kassaan= kilpailijoille edullisempi rengaskustannuksiltaan

Tuossa lyhykäisesti mitä pohdittiin ja keskusteltiin sekä laskettiin vaikka millä excel taulukolla kuinka mikin vaihtoehto kannattaa toteuttaa jne.

Lopputulemana päätettiin siirtää Kitee ralli 8.2.2014 ajettavaksi.
- Henkilöstö kestää samana
- Tilat samat
- Järjestelyt ja ennakkoon tehty työ ei mene hukkaan.
- Kilpailijoille parempi ja urheilullinen päätös kuin peruminen

Nyt uudet kilpailun säännöt ja lupahakemus matkalla AKK:n, toivottavasti saadaan nopeasti KITI:n uudelle päivälle näkyviin, eikä viikon viiveellä.

Kustannuksia tulee seuralle jonkun verran lisää, mutta onneksi viranomaiset ja kaupungin tahot myötämielisesti suhtautuivat siirtoon kun ymmärtävät, ettei säälle järjestäjä mitään mahda, tosin kuin eräät joustamattomat organisaatiot.

Tiedotus lähtee sitten tehostetusti käyntiin siirrosta kun saadaan AKK:n varmistus hyväksynnästä siirron suhteen.
Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 55485