Seuran pikkujoulut 7.12.2013

09-12-2013
Seuran pikkujoulua vietettiin tänä vuonna Hotelli Kimmelissä Joensuussa. Paikkana oli Sirkkala sali joka sijaitsee hotellin yläkerrassa ja tarjoaa hyvät näkymät kaupunkikuvaan.

Paikalle oli saapunut 73 henkeä, muutama henkilö oli joutunut perumaan tulonsa ihan viime hetkellä.

Tilaisuus eteni supsikkaasti Arton avauspuheesta ruokailuun ja kahvitukseen asti porukan keskustellessa vuoden kuulumisista.

Palkintojenjaon aikana jaettiin kymmenittäin pokaaleja ja mitalleja vuoden menestyneille kilpailijoille, toimitsjoille sekä yhteistyökumppaneille.

PALKITTUJEN LISTA

Tänä vuonna jaettiin myös AKK:n ansiomerkkejä viidelle pitkäaikaiselle toimitsijalle. Ansiomerkit taisivat ilmeistä päätellen tulla monelle yllätyksenä. Yllätyshän se olikin, kun niiden jakamisesta ei tietoa ollut kuin kahdella hengellä.

Tämän vuoden "kultakypärä" äänestyksessä eniten ääniä sai Vesa Hirvonen, onnittelut Vesalle.

Sirkkala salista porukka siirtyi alakertaan siinä puolen yön maissa kun ensimmäinen valomerkki tuli 23:30.

Innokkaimmat ehtivät vielä nauttia tanssin pyörteistä Riversiden puolella ihan hikeen asti. Pitihän se valomerkki sielläkin katsoa ja ei kun alakertaan jossa meno senkuin jatkui entistä kuumempana.

Pitihän porukan päästä vielä laulamaan karaokea ja nauttimaan aamun viimeisiä paukkujaan ennen viimeistä valomerkkiä hotelli Kimmelin tiloissa. Kotia kohti sitten monen askel kevyesti alkoi, kuka mitäkin kautta kierrellen.

Suuret kiitokset kaikille pikkujoulussa mukana olleille. Nyt on aika hieman vetää henkeä ja kerätä uuteen kauteen 2014 voimia.
Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 55414