Seuran syyskokous 3.11.2013

03-11-2013
Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin Tohmajärven toimistolla 3.11.2013 kello 14:00

Monesta kutsusta huolimatta syyskokouksen osanotto jäi vaisuksi. Vaikka syyskokouksessa tehtiin henkilövalintoja seuran hallitukseen sekä puheenjohtajaksi.

Puheenjohtajana jatkaa Arto Pirinen

Hallituksen osalta koettiin yllättävä henkilöstövaihdos Esko Kähkösen ilmoittaessa luopuvansa kesken kauden hallituksesta pois. Eskon tilalle hallitukseen valittiin Kari Varonen yhdeksi vuodeksi

Hallituksen jäsenistä erovuorossa olleet Markku Haurinen, Harri Nupponen sekä Hannu Karppinen valittiin uudelleen.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Jesse Turunen, Hannu Sirainen sekä uutena Jani Torni

Käsiteltiin Vaasan hallinto-oikeuden päätöstä ympäristöluvan osalta.
Ympäristölupa säilyi entisellään, ainut asia mikä muuttui oli hiljaisten viikkojen sijainti. Nyt kesä-, heinä- ja elokuussa on kussakin yksi kokonainen hiljainen viikko.

Päätös vaikuttaa eniten karting rataan kun sen käyttö on vain kesäaikana ja kohdistuu juniori ikäisten toimintaan. Kokonaisuutta ajatellen, keskustelu ympäristöluvasta seuran osalta on nyt saatu päätökseen. Tietysti pitää muistaa, että onhan päätöksestä olemassa valitusaika joka vielä pitää odottaa loppuun.

Olemmehan jo nyt toimineet olemassa olevan luvan mukaisesti noudattaen annettuja ajoaikoja ja hiljaisia viikkoja sekä mitanneet nuo ympäristön melumittaukset.

Muilla AIMO:n alueen toimijoilla nuo ympäristön melumittaukset ovat edessä ja hiljaisten viikkojen osalta joillain toimijoilla näyttää olevan skarppauksen paikka.

Tulevan vuoden 2014 kilpailuista käytiin lyhyt tilannekatsaus missä mennään.

Rallin osalta ollaan lupavaiheessa ja yhteistyökuvioita hiotaan kuntoon monella eri osa-alueella. Rallissa tullaan tekemään testiä nopeuksien hillitsemiseksi eri tilanteissa, siitä tarkemmin rallin säännöissä.

Seuran pikkujoulusta lyhyt katsaus paikalla olijoille. Toimi nopeasti ja ilmoittaudu Artolle ja Esalle mahdollisimman nopeasti, sillä nyt ei luisteta yhtään tuon ilmoittautumisen päättymisen kanssa!

Onnea kaikille luottamustehtäviin valituille henkilöille!

T:Seuran hallitus
Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 55370