Luvattomia vieraita kartingradalla

05-08-2013
Sunnuntaina 4.8.2013 klo 18 aikoihin tavattiin ryhmä poikia mopoilla, skoottereilla ja kevareilla ajelemassa sekä keulimassa ympäri kartingrataa.

Poikia oli kerääntynyt 14 kpl:ta luvattomasti metsän kautta ajelemaan radalle. Vieläpä 15 kaveri oli tulossa metsiköstä radalle mutta huomasi muiden jääneen kiinni pyörähti kiireesti tulosuuntaansa ja hävisi radalta.

Pojilta otettiin nimet ja yhteystiedot ylös. Asiasta tehtiin ilmoitus poliisille luvattomasta tunkeutumisesta yksityisalueelle ja haitanteosta rata-alueelle. Poliisilla kesti paikalle tuleminen niin kauan että sovittiin poikien kanssa asiaa paikanpäällä. Nimilista luovutetaan Kiteen poliisille jatkoselvittelyjä varten.

Nyt olisi vanhemmilla hyvä näytönpaikka keskustella omien lastensa kanssa ja tulla yhdessä talkoisiin rata-alueen kuntoonsaattamiseksi.

Rata-alueelle on levitelty soraa ja öljyä jotka asfaltin päällä ovat turvallisuusriski kartingautolla ajettaessa. Lisäksi pitkin kevättä on sama touhu jatkunut useampaan kertaan

Maanantaina on jälleen junnujen ajoilta ja seuran ajattajilla on hikinen urakka radan siivoamisessa turvalliseen kuntoon.

Lisäksi rakennuksen seinustalta on kuljetettu pallokrilli ensimmäiseen kaarteeseen sekä tyhjiä tölkkejä ja tupakantumppeja siellä täällä.
Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 55503